Упътване Лозенец

lozenec

В град СОФИЯ, в квартал "Лозенец", на ул. “Галичица” №37, вх.В, ет.1, ап.2. Вход В е от улица "Д-р М. Русев", пряка на "Галичица".

1. С кола от Околовръстния път и бул. "Симеоновско шосе", на Семинарията, пред автобусните спирки, трябва да завиете наляво по ул. "Златовръх". Ако идвате от бул. "Свети Наум", просто продължете направо, той преминава в ул. "Златовръх". "Галичица" е между блоковете с двете банки - Uni Credit и Първа инвестиционна, но е еднопосочна (забранена за влизане от ул. "Златовръх")..

Ако идвате от бул. "Джеймс Баучер" завивате по улицата от дясната страна на Физическия факултет, която е "Якубица", а след това първата пряка е "Галичица". Последно завивате наляво по "Д-р М. Русев" и сте пред вход В.

2. С автобуси № 67, 94, 102 спирката е пред Химическия факултет на Семинарията, на бул. "Свети Наум", който продължава в ул. "Златовръх"; с автобус №88 - спирката е на бул. "Яворов", до ул "Васил Кирков", която излиза на ул. "Златовръх". Завивате наляво по нея и стигате до блоковете с банка Uni Credit и Първа инвестиционна. Улицата между тях е "Галичица". Завивате надясно по пряката ул. Д-р М. Русев", където е вход В.

Записването на час за консултация става предварително на телефони: 08 999 777 14 или 0887 82 15 56 (Виваком) .

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работим с гъвкави и удобни графици, според заетостта и свободното време.

Как да ни намерите?